Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Renoveren keukens

Het snel en vakkundig renoveren van keukens zonder stof en troep is de specialiteit van Het Chique Huis in Den Haag. Bij deze manier van renoveren is geen verbouwing nodig en toch worden keukens als nieuw! Bovendien bent u geen duizenden euro’s kwijt voor een volledig nieuwe keuken. Profiteer ook van onze unieke mogelijkheden en neem contact op met Het Chique Huis.

Renoveren van keukens zonder verbouwing

Meestal gaat het renoveren van keukens gepaard met hoge kosten en veel rommel en stof. Maar dat hoeft niet dankzij de innovatieve methode van Het Chique Huis. Wij kunnen keukens renoveren zonder ingrijpende verbouwing. Dit doen wij door gebruik te maken van een nieuwe methode waarbij wij vele verschillende materialen kunnen voorzien van een hoogwaardige en ijzersterke coating. Deze coating kan worden aangebracht op de bestaande deurtjes en ladefronten. Ook het aanrecht en keukenaccessoires kunnen behandeld worden en zien er daarna als nieuw uit. Het renoveren van keukens neemt niet meer dan een paar dagen in beslag. U kunt dus heel snel genieten van een perfect afgewerkte keuken tegen zeer lage kosten!

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over onze methode voor het renoveren van keukens? Vraag er gerust naar en neem contact met ons op door even te bellen naar 070 778 6789.

Neem contact op!

Neem geheel vrijblijvend contact op met ‘t Chique huis door het onderstaande contactformulier in te vullen.
Een medewerker van ‘t Chique huis zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!