Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Renoveren badkamer

Het renoveren van uw badkamer laat u over aan de specialist op dit gebied. Het Chique Huis in Den Haag kan het renoveren van uw badkamer snel en vakkundig voor u doen zonder verbouwing en troep en tegen een verrassend lage prijs. U kunt binnen één dag alweer gebruik maken van uw volledig gerenoveerde badkamer. Geen troep, geen overlast!

Het Chique Huis voor het renoveren van uw badkamer

Het renoveren van een badkamer gaat meestal gepaard met een ingrijpende verbouwing, troep, herrie en hoge kosten. Dat is niet nodig als u kiest voor de unieke methode van Het Chique Huis. Wij maken gebruik van technologisch geavanceerde materialen en methoden. Omdat wij uw badkamer niet hoeven te verbouwen, hebt u geen last van rommel. Toch kunt u genieten van een volledig gerenoveerde badkamer. Wij brengen een zeer harde en mooie coating aan op het bestaande materiaal. Ook tegels kunnen wij dankzij deze gepatenteerde methode volledig renoveren. Geen hoge kosten, wel een perfect eindresultaat waar wij maar liefst 5 jaar garantie op geven!

Wilt u meer weten?

Wilt u uw badkamer laten renoveren? Neem dan via 070 778 6789 contact op met Het Chique Huis en vraag naar de mogelijkheden. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen in een van onze vestigingen.

Neem contact op!

Neem geheel vrijblijvend contact op met ‘t Chique huis door het onderstaande contactformulier in te vullen.
Een medewerker van ‘t Chique huis zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!