Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Keuken opknappen

Wilt u uw keuken opknappen, maar heeft u niet voldoende budget voor het kopen van een nieuwe keuken? Dan kunt u ook kiezen voor een duurzame renovatie. Het Chique Huis biedt u een innovatieve methode om keukens en badkamers op duurzame manier te renoveren. Vaak kan al binnen 24 uur uw keuken of badkamer aanzienlijk worden opgeknapt.

Keuken opknappen volgens innovatieve methode

Het Chique Huis heeft een uniek spuitprocédé ontwikkeld dat het opknappen van uw keuken erg gemakkelijk maakt. Bestaande oppervlakken worden zo op duurzame wijze gerenoveerd. Deze toepassing is geschikt voor verschillende materialen, zoals email, porselein, keramische tegels, laminaat en hout. Deze nieuwe manier van renoveren heeft meerdere voordelen:

  • Het gaat veel sneller dan een conventionele keukenrenovatie.
  • Een renovatie van uw keuken door Het Chique Huis is goedkoper dan een conventionele renovatie.
  • Het zorgt voor minder rommel.

Op deze innovatieve wijze kunnen verschillende onderdelen van uw keuken worden gerenoveerd, zoals keukenkastjes, werkbladen en aanrechten, gootstenen en huishoudelijke apparaten.

Lange lijst van tevreden klanten

Wij hebben al vele klanten naar tevredenheid geholpen bij het opknappen van hun keuken of badkamer. Het gaat hierbij niet alleen om particuliere klanten, maar ook om zakelijke klanten, zoals hotels, restaurants, woningcorporaties en recreatieparken. Als u meer wilt weten over onze innovatieve renoveermethode of onze hulp wilt inschakelen, kunt u bellen naar 070 778 67 89.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina’s:
Sanitair renovatie | Badkamerrenovatie | Renovatie bad | Badkuip renoveren | Oud aanrechtblad

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!