Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Meest gestelde vragen

Wij krijgen veel vragen van mensen als uzelf die graag meer weten over de Het Chique Huis franchise mogelijkheden. Wij hopen dat de onderstaande antwoorden op veelgestelde vragen U helpen bij het doornemen van deze informatie.

Wat is de bedrijfsstrategie?
Het Chique Huis biedt een alternatief voor de conventionele methodes van keuken- en badkamer renovatie. Klanten die op zoek zijn naar een nieuwe kleur of nieuwe stijl van keukenkastjes en ladefronten, of klanten die hun ligbaden en tegelwerk willen herstellen, hebben tot nu toe slechts de keuze om nieuwe onderdelen te kopen en installeren. Eén ding is zeker, zij zullen veel tijd en geld stoppen in het nieuwe gezicht van hun keuken en badkamer. Met Het Chique Huis heeft de klant nu een interessante optie; namelijk diezelfde nieuwe uitstraling waarbij 70% wordt bespaard op de gebruikelijke kosten met stukken minder rommel en ongemak.

Tot hoe ver reikt de markt?
Het potentieel is vrijwel eindeloos. Met ons ruime scala van produkten, diensten en toepassingen kunnen we terecht op zowel de residentiële als commerciële markt. Iedere bezitter van onroerend goed, of het nu gaat om een huis, een appartement, een hotel, kantoor of fabriek, is een potentiële klant.

En de markt blijft groeien ! Er komen dus alsmaar aanzienlijke mogelijkheden bij voor Het Chique Huis franchisenemers.

Hoe werkt het proces?
Wij verbouwen niet en doen géén elektra- of loodgieter werk. We gebruiken de bestaande kastjes, werkbladen en ligbaden e.d. waarbij 90% van onze werkzaamheden bestaat uit het prepareren van de oppervlakken; krassen, deuken, gaten, brandplekjes – elk beschadigd stukje dat misschien de afbreuk doet aan het eindresultaat. Daarna verrichten we een grondige schoonmaak van de oppervlakken en de directe omgeving.

Wanneer het oppervlak eenmaal volledig is geprepareerd en de omgeving voldoende is afgeschermd, wordt een bindmiddel toegepast dat het nieuwe oppervlak chemisch hecht aan het oude oppervlak. Deze methode wordt al langer dan 20 jaar toegepast en heeft bewezen effectiever te werken dan de meer conventionele, knoeigevoelige ets technieken die door diverse restaurateurs worden gebruikt.Daarna passen we een tweedelig acrylhars-systeem toe. We mengen een hars in de gekozen kleur en de daaruit voortvloeiende chemisch reactie creëert de meest geavanceerde coating in deze bedrijfstak. Deze speciale coating wordt toegepast als een vloeistof middels een fraai spray systeem om het geheel gelijkmatig en aantrekkelijk af te werken.

Welke oppervlakken zijn geschikt voor een dergelijke bewerking?
In de afgelopen 20 jaar hebben wij veel typen oppervlakken behandeld; porselein, gepolijst marmer, emaille, hout, metaal, plastic, keramiek, formica – om er maar een paar op te noemen. Dankzij veel onderzoek en de gedeelde kennis van een internationaal netwerk, kan Het Chique Huis haar klanten tegemoet treden in het vertrouwen dat het merendeel van de puzzels waarmee we worden geconfronteerd eerder al met succes zijn opgelost.

Hoe lang duurt het proces?
De behandeling van de gehele keuken duurt 1 tot 3 dagen. Een badkamer, daarentegen, is binnen 1 à 2 dagen af. Het feit dat wij het karwei kunnen klaren met een minimum aan ophef en ongemakken, is een absoluut verkoop argument voor zowel huiseigenaren als commerciële klanten.

Is het resultaat blijvend?
Voor privé huiseigenaren bieden we een standaard garantie van 5 jaar; voor commerciële klanten doorgaans 1 jaar hoewel ook daar een garantie van 5 jaar kan worden geboden. Doorgaans zien behandelde oppervlakken er veel langer dan 5 jaar nog goed uit, maar dat is ook afhankelijk van hoe goed het oppervlak wordt onderhouden. Advies en tips inzake onderhoud behoren tot ons pakket van diensten.

Moet de franchisenemer een bepaalde achtergrond hebben?
Nee. Wij leiden individuen van diverse achtergronden op. Als iemand ervaring heeft met verfwerk of houtbewerking bijvoorbeeld, dan is dat een pré maar zeker geen vereiste.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!