Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Douche renoveren

Laat uw douche vakkundig renoveren voor een verrassend lage prijs. Uw douche wordt weer als nieuw zonder dat er een ingrijpende verbouwing nodig is. Bovendien kunt u snel weer gebruik maken van de douche (meestal al na 24 uur). U hebt geen last van rommel, geen hoge kosten, maar bent wel verzekerd van een perfect eindresultaat!

Laat uw douche snel en deskundig renoveren

Het Chique Huis uit Den Haag maakt gebruik van technologisch geavanceerde materialen en methoden als wij uw douche komen renoveren. Er wordt niets gesloopt en u hoeft geen nieuw sanitair te kopen. Zelfs de tegels en accessoires kunnen wij voor u onder handen nemen. Binnen één dag kunnen wij uw douche volledig renoveren! Dankzij onze unieke en exclusieve oppervlaktebehandeling heeft u in een korte tijd een schitterende en glanzende douche zonder dat u kapitalen kwijt bent! Wij geven standaard 5 jaar garantie op het resultaat.

Wilt u meer weten?

Wilt u uw douche laten renoveren en bent u benieuwd naar de methode van Het Chique Huis? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Onze medewerkers zijn via 070 778 6789 telefonisch bereikbaar. U kunt natuurlijk ook langskomen in een van onze vestigingen in Nederland, België of Frankrijk.

Neem contact op!

Neem geheel vrijblijvend contact op met ‘t Chique huis door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Een medewerker van ‘t Chique huis zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!