Boot renovatie

Het uitvoeren van een boot renovatie behoort tot een van de vele mogelijkheden van de specialisten van Het Chique Huis in Den Haag. De afgelopen dertig jaar hebben wij in zowel binnen- als buitenland bewezen dat onze innovatieve manier van werken effect heeft op diverse oppervlakken. Dankzij onze manier van professioneel en duurzaam renoveren bespaart u een grote hoeveelheid kosten en tijd. Voordat we aan de slag gaan bespreken we met u welke toepassingen relevant zijn binnen de specifieke situatie.

Boot renovatie: garantie van 5 jaar bij een specialist

In de uitvoering van ons werk vinden we het belangrijk om iedere klant optimaal tevreden te stellen. Mede daarom krijgt u van ons een gegarandeerde garantie van vijf jaar na de boot renovatie. Het oppervlak van de boot ziet er weer als nieuw uit. Binnen een dag is de opknapbeurt van de boot gereed. Het voordeel is dat de rommel en het gebruikelijke ongemak u bespaard blijven. Onze werkwijze wordt geroemd doordat we zorgvuldig en met oog voor detail te werk gaan.

Bekijk diverse voorbeelden

Op deze website vindt u diverse voorbeelden van een boot renovatie die wij voor onze rekening hebben genomen. Door via 070 778 67 89 even te bellen met onze medewerkers kunt u alvast aan ons laten weten waar uw voorkeuren naar uit gaan.

Neem contact op!

Neem geheel vrijblijvend contact op met ‘t Chique huis door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Een medewerker van ‘t Chique huis zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Privacy- en cookiebeleid(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.