Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Badkuiprenovatie – uw oude badkuip als nieuw!

Dankzij Het Chique Huis wordt uw badkuip ALS NIEUW, zonder de rommel, tijd en hoge kosten als bij het aanschaffen van een badkuip.

 • Onze unieke coating is waterdicht, schimmelvrij, hygiënisch, gemakkelijk reinigbaar en kleur naar keuze
 • tot 5 jaar garantie
 • Bespaar tijd en hoge kosten

Badkuipverkopers willen niet dat u dit weet! Bespaar gemiddeld 30 tot 70% op uw kosten.

Een stukje email uit het bad gebroken door een gevallen douchekop. Een lavabo met vlekken die niet meer weg te schrobben zijn. Voegen van faiences in de douche die door het water weggespoeld zijn. Iedereen heeft het wel eens gezien en niemand houdt ervan. Oplossingen? Uw badkuip en een deel van de vloer uitbreken om er een nieuw te steken? Een nieuwe emaillaag laten leggen? Faiences hernieuwen? Allemaal dure en erg tijdrovende zaken. Het Het Chique Huis procédé werd speciaal voor deze ongemakken ontwikkeld. Het Chique Huis zorgt op een dag tijd dat uw badkuip of lavabo weer volledig blinkt, dat uw faiences hun oude glorie terughebben én waterdicht zijn. U kan steeds zelf het kleur kiezen en daarbij bewijst Het Chique Huis dat dit alles niet duur hoeft te zijn.

Kort samengevat: Binnen slechts één dag hebben uw badkuip en badkamer een prachtige nieuwe uitstraling, zonder de gebruikelijke ongemakken van het installeren van nieuwe badkameronderdelen. En daarbij kost de aanpak van Het Chique Huis maar een fractie van de kosten van traditionele badkamerrenovatie.

Het Chique Huis steekt het volgende sanitair in een nieuw jasje:

 • Badkuipen
 • Douchebakken en doucheplateaus
 • Wanden en wandtegels
 • Wastafels en wastafelbladen

en zorgt het daarbij voor:

 • Waterdicht
 • Schimmelvrij
 • Hygiënisch
 • Gemakkelijk reinigbaar
 • Kleur naar keuze

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!

Laat u vrijblijvend adviseren

In plaats van uw badkuip opnieuw aan te schaffen, renoveren wij uw badkuip als nieuw! Dit bespaart u een hoop tijd, moeite en onnodige kosten.

bespaar gemiddeld 30 tot 70% kosten
tot 5 jaar garantie

Duurzame renovatie van uw badkuip ZONDER te hoeven slopen

Met ons unieke product kunnen wij u helpen met de renovatie van vrijwel alle badkuipen. Hiermee bespaart u een hoop tijd, moeite en kosten.

Badkuipen

Douchebakken en doucheplateaus

Wanden en wandtegels

Wastafels en wastafelbladen

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen?
Bel ons op 0487 298 331 of plan een afspraak!