Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Badkamer renovatie

Badkamerverkopers willen niet dat u dit weet! Bespaar gemiddeld 30 tot 70% op uw kosten.

Met gebruikmaking van technologisch geavanceerde materialen en methoden, waaronder gepatenteerde bindmiddel, gaat een speciaal daartoe opgeleid technisch medewerker van Het Chique Huis uw badkamer renoveren, o.a. ligbad, douchebak, tegels, wastafel, planchetten en sanitaire accessoires. Binnen slechts één dag heeft uw badkamer een prachtige nieuwe uitstraling, zonder sloopwerk. Het Chique Huis garandeert dat u geheel tevreden bent met het resultaat. De aanpak van Het Chique Huis kost maar een fractie van de prijs van een traditionele badkamerrenovatie. Dankzij Het Chique Huis kunt u zich een prachtige nieuwe badkamer veroorloven.

Uiterst geavanceerde technologie staat garant voor een blijvend resultaat

Met de exclusieve oppervlaktebehandeling van Het Chique Huis, heeft u weer jarenlang plezier van een mooie badkamer, tegen een betaalbare prijs. Onze deskundigen gebruiken een gepatenteerd bindmiddel om een nieuwe coating over de bestaande oppervlakken aan te brengen, zodat het oppervlak schimmelwerend en hygienisch wordt en gemakkelijk schoon te houden is.

Bovendien geven wij een standaard tot 5 jaar garantie!

Het Chique Huis biedt het volgende aan:

  • badkuiprenovatie
  • douchebak renovatie
  • wandtegels renovatie
  • vloertegels renovatie
  • wastafels renovatie

Geen verbouwing en uw badkamer toch weer als nieuw? Het Chique Huis helpt u graag verder.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!