Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Aanrechtbladrenovatie – uw oude aanrecht als nieuw!

Dankzij Het Chique Huis wordt uw aanrecht ALS NIEUW, zonder de rommel, tijd en hoge kosten van een conventionele aanrechtbladrenovatie.

  • Onze unieke coating is waterdicht, schimmelvrij, hygiënisch, gemakkelijk reinigbaar en kleur naar keuze
  • tot 5 jaar garantie
  • Bespaar tijd en hoge kosten

Aanrechtverkopers willen niet dat u dit weet! Bespaar gemiddeld 30 tot 70% op uw kosten.

Niet tevreden met uw aanrechtblad en wilt u deze renoveren? Wellicht staat de kleur u niet aan, of zitten er brandvlekken, krassen of scheuren in. Of misschien bent u gewoon op zoek naar iets heel anders? Ongeacht uw wensen heeft Het Chique Huis de oplossing voor u: de ‘Stone-Look’!

Laat uw aanrechtblad renoveren met ons Stone-Look coatingsysteem

Met een uniek spuitprocédé kunnen wij een stuk van uw aanrecht repareren of, zonder uw oude aanrechtblad te hoeven verwijderen, het geheel renoveren! De zogeheten Stone-Look is een coatingsysteem dat een slijtvaste, water- en zuurbestendige en duurzame afwerking vormt. De methode is al 30 jaar lang wereldwijd in gebruik, en met groot succes beproefd. Wij voeren de renovatie van uw keuken binnen één dag uit, standaard met tot vijf jaar garantie. En dit allemaal voor een zeer vriendelijke prijs! Voor het behoud van de stijl van uw keuken kunt u kiezen uit de 16 standaard Stone-Look kleuren, of uit 18 nieuwe Stone-Look kleuren. Onder op deze pagina kunt u de kleurstalen stuk voor stuk bezichtigen.

Maak vandaag nog uw afspraak

Voor een afspraak voor het renoveren van uw aanrechtblad kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 070 778 67 89. Ook wand- en vloertegels, badkuipen en overige meubels kunnen worden behandeld met ons Stone-Look coatingsysteem. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!

Nieuwe “Stone Look” kleuren

Standaard “Stone Look” kleuren